Nancy Verhoeven

Bewegen verbetert de algehele gezondheid. De (para)medische zorg speelt een belangrijke rol in het veraangenamen van allerlei vormen van bewegen door mensen van alle leeftijden. Met de beschikbare wetenschappelijke kennis en een berg ervaring in zowel zorg als onderwijs zet ik me graag in om deze zorg leuker en beter te maken. Om de zorg voor de zorgverlener ook leuk te houden zet ik NLP en systemisch werken in.

nancy
annemiek

Annemiek Daas

Op de middelbare school genoot ik van de vakken natuurkunde en biologie. Als podotherapeut probeer ik daarom altijd om mijn cliënten mee te nemen in de biomechanica van hun eigen lichaam. Door in eenvoudige taal uit te leggen wat er gebeurt begrijpen mensen de therapie beter die we adviseren. De cliënten waarderen dit, wat mij een heel goed gevoel geeft. Een gevoel van trots als het weer gelukt is om iemand klachtenvrij te krijgen. Daarnaast is door mijn kennis van de biomechanica multidisciplinair overleg makkelijker geworden en voel ik me gewaardeerd.
Dit gevoel van trots en waardering wil ik ook andere (para-) medici laten ervaren. Door middel van een gedetailleerde uitleg over de biomechanica in onze nascholingen.

Scroll naar top