Nancy Verhoeven

Mensen die echt zorg nodig hebben verdienen een vriendelijke, gemotiveerde en fitte zorgverlener. Dat is mijn overtuiging die mij aanspoort om me in te zetten voor de zorg in Nederland.

Ruim 30 jaar ervaring in de zorg met een kritische blik en altijd bezig met hoe zaken beter en effectiever kunnen gecombineerd met een groot zorghart. Ik ben daar nog steeds erg trots op en het zorgde ook voor hoge werkdruk, over grenzen gaan en stress. Ik weet nu dat werken in de zorg plezierig en relaxed kan zijn. En dat gun ik alle zorgverleners. 

Mijn rollen als praktijkeigenaresse, werkgever, werknemer, docent, studiebegeleider en ondernemer gecombineerd met empathie zorgen ervoor dat ik me goed kan inleven in de beleving van zorgverleners en ondernemers in de zorg. 

Om mijn ervaring aan te vullen met kennis heb ik diverse opleidingen gevolgd. Naast een vrolijk, gedreven, leergierig en hartelijk mens ben ik ook NLP masterpracticioner, Systemisch werker en opsteller en mBIT mastercoach.

Ik zet me nu volledig in voor het vergroten van werkplezier en ontspanning van zorgverleners. Dit doe ik middels trainingen en teamcoaching op maat.

nancy
annemiek

Annemiek Daas

Na ruim 15 jaar met 200% inzet als praktijkeigenaresse, werkgever, werknemer, docent en in diverse bestuursfuncties gecombineerd met een gezin heb ik me ontwikkeld tot een effectieve duizendpoot. Ik ben nu voornamelijk werkzaam als praktijkmanager in meerdere huisartsenpraktijken. 

Ik hou van organiseren, problemen vereenvoudigen en vooral ook oplossen en vernieuwingen implementeren. Tegelijkertijd hou ik in de gaten of de rollen en taken van alle medewerkers in de huisartsenpraktijk voor voldoende effectiviteit en voldoening zorgen. Aandacht voor de balans in energiegevers en energievreters en besef van de eigen verantwoordelijkheid van de medewerkers zorgt voor een goede sfeer in de praktijk en meer werkplezier. Dit geldt uiteraard niet alleen voor de huisartsenpraktijken. 

Ik zet me graag in om praktijken in de eerste lijn effectief mee te laten draaien in de steeds veranderende zorg. En dit met energieke, gemotiveerde en trotse medewerkers.

 

Scroll naar boven